Wednesday, January 10, 2007

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ 1


Πέρα, από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η τεστοστερόνη, η οιστραδιόλη, η κορτιζόνη, η αδρεναλίνη κλπ, υπάρχουν και άλλες που τώρα ανακαλύπτουμε και που αφορούν τις γυναίκες. Είναι οι εξής:
Χοντοσεντερόνη: Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.
Φερτηκαρταρεκαργιόλη: Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί και διεγείρει την γυναίκα κάτα τρόπο ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα - η δική της έχει καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη.
Ευρωχλωρίνη: Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν. Αν συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ'τα να πάνε.
Τηλεφωνίνη: Ορμόνη που δίνει στην γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται μονίμως, σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.
Νυφουλίνη: Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.
Πονοκεφαλίνη: Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στα @@ των ανδρών. Εξαιτίας της η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες. Οι λόγοι για τους οποίους παράγεται αυτή η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρως κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με την μουρμουρόνη. (βλ. παρακάτω)
Μουρμουρόνη: Βασική γυναικεία ορμόνη, εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικώς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15-20 χρόνια.

9 comments:

AVRA said...

κομματακι μισογυνη σε βρισκω καλε μου...αφου καταβαθος μας αγαπατε γιατι παραπονιεστε ?

τις καλημερες μου

Ντεφι said...

΄ΠΡΟΣΚΥΝΩ

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ

@αύρα,

δεν είναι μισογύνης, αρσενικό μου φαίνεται καθαρόαιμο, από αυτά που πραγματικά αγαπάνε τα αυθεντικά θηλυκά...
τα περισσότερα από τα παραπάνω τα έχουν παντιέρα πολλά τσόλια που κάνουν τις ενάρετες και τα βάζουν με γυναίκες που τιμούν το φύλο τους και διάγουν αρχιδάτο βίο απαιτήσεων, και τα καταφέρνουν άριστα.

οι γυναίκες είναι ικανές για τα καλύτερα και τα χειρότερα σ΄αυτόν τον κόσμο κι όσες έχουν επίγνωση πράττουν κατά το δοκούν...

οι άνδρες με τις γυναίκες είναι σαν το διαχωρισμό μεταξύ σεβρόφρενου και abs... το πρώτο απλούστερο και στη βλάβη βρίσκεται πατέντα να το φέρεις και να προλάβεις...

στο δεύτερο, άριστη τεχνολογία αιχμής αλλά άμα μπλοκάρει όλα τα esp του κόσμου δεν σε σώζουν...

Φιλί και στην Avra και στον Ανεξάρτητο

Anonymous said...

Χοντοσεντερόνη.
Τηλεφωνίνη.
xaxaxaxaxa :-)))))

Mathilde said...

Καταπληκτικότατο!! Τα σέβη μου..

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Ακόμη και τα δικά μου σέβη!!!
Μα πότε πρόλαβες και τα έμαθες όλ' αυτά, παιδί πράμα; Εμείς - ο εξής ένας, εγώ, δηλαδή - κάναμε χρόνια, για να τα μάθουμε...
Καλά λένε πως μεγαλώνει γρήγορα σήμερα η νέα γενιά!
;-)

aneksartitos said...

avra:

σας αγαπαμε πολυ αλλα κανουμε κ λιγο χαβαλε... κ εσεις μας αγαπατε αρα γιατι μας παιδευετε?

ντεφι:

εχεις δικιο... ευχαριστω κ ανταποδιδω

indictos:

για αυτο το δημοσιευσα γιατι βγαζει γελιο

mathilde:

ευχαριστω

asteroid:

αυχαριστω το ξερω δεν ειμαι απλα μορφωμενος ειμαι παρα-μορφωμενος

Ντεφι said...

έτσι...'έτσι... η νέα γενιά

:)

Ντεφι said...

έτσι...'έτσι... η νέα γενιά

:)

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Ντέφι, συμμαζέψου... Άσε πρώτα να σε ξαναδεχθούν στο σχολείο και μετά...
;-)