Friday, January 12, 2007

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ 2



Γλυστριδίνη ή φλυαρόνη: Ορμόνη που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία της γυναίκας να ελέγξει την κίνηση των γνάθων και της γλώσσας της. Εκδηλώνεται με παρατεταμένη φλυαρία, συνδυάζεται ιδανικά με την τηλεφωνίνη και χειροτερεύει τα αποτελέσματα της μουρμουρόνης. Διεθνής ομάδα ερευνητών απέδειξε με μαθηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει αντίδοτο.
Ρομαντζίνη: Η έκκριση αυτής της ορμόνης επιφέρει την προσωρινή αναστολή της εγκεφαλικής λειτουργίας της γυναίκας. Προκαλείται με διάφορους τρόπους, π.χ. λουλούδια, ρομαντικά δείπνα κ.α. Τελικό αποτέλεσμα είναι η γυναίκα να πιστεύει τα φούμαρα που σκαρφίζεται ο άντρας προκειμένου να του κάτσει. Ορισμένες φορές όμως του δημιουργεί προβλήματα, ειδικά όταν βιάζεται. Πάντως πρόκειται για ορμόνη εξαιρετικά χρήσιμη στον άντρα, σε συνδυασμό δε με την τεχνική του "στρίβειν δια του αρραβώνος", του εξασφαλίζει αρκετά χρόνια καλοπέρασης χωρίς να υποστεί τις οδυνηρές συνέπειες της νυφουλίνης.
Ρεμαλίνη: Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται στις γυναίκες με σταθερό δεσμό. Εκδηλώνεται με την αποστροφή προς όλους τους φίλους του άντρα και ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν παραλύσει εγκεφαλικά από τον γάμο ή τον δεσμό και εξακολουθούν να ζουν φυσιολογικά - να ξενυχτάνε, να πίνουν, να καπνίζουν, να γνωρίζουν άλλες γυναίκες κλπ. Συνηθισμένες ατάκες είναι "πάλι με αυτά τα ρεμάλια θα βγεις;", "να πας να μείνεις με τα ρεμάλια τους φίλους σου" και γενικά οποιαδήποτε φράση περιέχει τη λέξη "ρεμάλι" ή συνώνυμό της.
Βρωμιαρόνη: Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται όταν μια γυναίκα αντιληφθεί ότι κάποια άλλη γυναίκα, ανταγωνιστική προς αυτή -oποιαδήποτε δηλαδή- έχει κάποια επιτυχία σε οικονομικό, σεξουαλικό, εργασιακό ή οικογενειακό τομέα. Εκδηλώνεται με χαρακτηρισμούς του τύπου "η βρωμιάρα η Χ" , "η σκρόφα η Ψ" ή από ερωτήσεις όπως "τι μου κάνεις χρυσή μου;" (=ψόφα μωρή) κλπ.
Μπριγιαντίνη: Εδώ δεν εννοούμε την γνωστή λίγδα στο μαλλί των ροκαμπιλάδων αλλά μια γνήσια γυναικεία ορμόνη που εκκρίνεται σε τεράστιες ποσότητες στη θέα ενός μπριγιάν ή ενός μονόπετρου δακτυλιδιού. Η δράση αυτής της ορμόνης επικαλύπτει όλες τις άλλες και ενισχύει τη νυφουλίνη. Οταν το μπριγιάν προορίζεται για ή ανήκει σε άλλη γυναίκα, η μπριγιαντίνη μετατρέπεται σε βρωμιαρόνη.
Παλιολιγουρίνη - Παλιαδελφίνη Η παλιολιγουρίνη προκαλεί την αποστροφή της γυναίκας για τον άντρα που την φλερτάρει και εκδηλώνεται με σκέψεις ή εκφράσεις όπως "παράτα με ρε παλιολιγούρη" κ.α Η παλιαδελφίνη αντίθετα εκδηλώνεται όταν η γυναίκα θέλει κάποιον άντρα αλλά αυτός δεν της κάθεται, οπότε και λέει "παλιαδελφή ο τύπος" κλπ. Αυτές οι ορμόνες μπορεί να δράσουν ακόμη και ταυτόχρονα, οπότε έχουμε εκδήλωση σχιζοφρενικής συμπεριφοράς. Και οι δύο υποχωρούν άμεσα με λίγη μπριγιαντίνη.
Τεκνοποιόνη: Ορμόνη που συνήθως συμπίπτει χρονικά με τη νυφουλίνη. Δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανόητη ανάγκη να κάνει παιδί και εκδηλώνεται με υστερικές αντιδράσεις στη θέα μωρών άλλων γυναικών. Σημειώνεται δε ότι όσο πιο σπασαρχίδικο είναι το βρέφος, τόσο πιο υστερικές είναι οι αντιδράσεις λατρείας προς αυτό. Σε συνδυασμό με την κρεβατομουρμουρόνη, τη νυφουλίνη και τη φλυαρόνη, γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τον άντρα. Τα ποιοτικά προφυλακτικά είναι το ελάχιστο μέσο αντιμετώπισής της.

17 comments:

Orelia said...

ωωωωπ!
σε τσακωσα!
παλι σκοτωνεσαι στο διαβασμα;;;;;;;;

αντε, καλη σου ημερα και καλο Σαββατοκυριακο ομοιως!

Anonymous said...

Μάλλον αναφέρεσαι στην Αντι-ρεμαλίνη, γιατί η Ρεμαλίνη όπως και η Κοπροσκυλίνη είναι κυρίως αντρικές ορμόνες.

ATHENA said...

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
GEIA SOY ANEKSRATITE
MOY EFTIAKSES TH MERA LEME!-)

Ντεφι said...

θα σου στείλω την ακόμη νεότερη γενιά για μετεκπαίδευση...

νομίζω ότι πρέπει να σε ευχαριστήσουμε πρώτα για τους κοιλιακούς που έσφιξαν από το γέλιο

και μετά να ζητήσουμε το τρίτο μέρος του sequel..

φιλί φιλί φιλί

Mathilde said...

"η βρωμιάρα η Χ" , "η σκρόφα η Ψ" ή από ερωτήσεις όπως "τι μου κάνεις χρυσή μου;" (=ψόφα μωρή) κλπ

Φοβερό! ! !

Αλήθεια, γιατι σχολιάζουν μόνο γυναίκες σε τέτοιου είδους ποστς?

Anonymous said...

@ mathilde
ε όχι λοιπον οπως (δεν) βλέπεις σχολιάζουν και άντρες :-)
Ο indictos.

Mathilde said...

Σορυ παράληψη! Γι'αυτό ξαναπέρασα, για να το διορθώσω...
Η πλειοψηφία όμως..?

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Γιατί αναγνωρίζουν τον εαυτό τους, Ματθίλδη - γιατί άλλο;
Ενώ οι άνδρες κρατάνε πισινή!!!
Εξαιρετικός, Ανεξάρτητε... Σε βλέπω να μένεις για πολύ καιρό ανεξάρτητος - όλες οι γυναίκες σου την έχουν φυλαγμένη και μόλις σε στριμώξουν πουθενά, θα αρχίσουν όλες μαζί να εκκρίνουν όλες τις ορμόνες μαζί!

Πληρωμένη πένα said...

παλιο αλλα βγαζει γελιο ακομα

aneksartitos said...

orelia:
μετα το σχολιο για το διαβασμα θα σε λεω μαμα...

aneksartitos said...

indictos:
ρεμαλινη ξερει τι λεει μην παραδεχεσαι μπροστα σε γυναικες οτι οι φιλοι σου ειναι ρεμαλια... μεταξυ μας αυτα

aneksartitos said...

athena:
ευτυχως που μαι κ εγω να δινω γελιο

aneksartitos said...

ντεφι:
τσαμπα γυμναστικη σας κανω θα πρεπει να πληρωνετε κιολας

aneksartitos said...

mathilde:
σου απαντησε ο indictos κ το αρθρο ειναι για χαβαλε κ οχι για προωθηση μισογυνιστικων αποψεων

aneksartitos said...

mathilde:
σου απαντησε ο indictos κ το αρθρο ειναι για χαβαλε κ οχι για προωθηση μισογυνιστικων αποψεων

aneksartitos said...

πληρωμενη πενα:
το ξερω...

aneksartitos said...

asteroid:
συμφωνω...το ξερω για αυτο κ δε λεω το πραγματικο μου ονομα μην την πατησω μετα αν με αναγνωρισουν..